•Nieuwe netheidsverantwoordelijken van start•Werken Markt vorderen richting kerk•Vacature informaticus•Vacatures sectormanager•Themawandeling 'Geheiligd zij Uw naam!'

Nieuwe netheidsverantwoordelijken van start
Afgelopen maand stelde het stadsbestuur drie nieuwe netheidsverantwoordelijken aan. Dat brengt het totale aantal voor 2011 op 14. Voor volgend jaar stelden zich al zes nieuwe Gelenaren kandidaat om een traject van minstens 500 meter drie keer per jaar vrij te maken van zwerfvuil. Samen zorgen zij ervoor dat meer dan 18 km Geelse wegen onderhouden worden. Het stadsbestuur ondersteunt deze vrijwilligers met het nodige materiaal en bedankt hen met cadeaucheques t.w.v. 30 euro. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich aanmelden bij de infocel technische diensten.
 
 
Werken Markt vorderen richting kerk
Indien de weersomstandigheden gunstig blijven, start de aannemer vanaf 5 december met de opbraak van de rijweg en stoepen t.h.v. de doorgang aan de St. Amandskerk. De werfzone eindigt aan de achterzijde van de kerk zodat doorgaand verkeer van Werft richting Stationsstraat geen hinder ondervindt. Voetgangers en fietsers kunnen wegens de smalle doorgang niet langs deze zijde van de kerk passeren en zullen langs de andere kant (zijde Werft) worden omgeleid. Het stadsbestuur en de aannemer vragen met aandrang deze omleiding te volgen aangezien de veiligheid voor de zwakke weggebruikers in de werfzone niet gegarandeerd kan worden. Vlak voor het kerstverlof zal de aannemer de werfzone zo inrichten dat opnieuw passage mogelijk is.
 
 
Vacature informaticus
Het stadsbestuur van Geel is op zoek naar een voltijds informaticus (niv. B1-3) in een vervangingscontract. De informaticus is als generalist verantwoordelijk voor het beheer en operationeel houden van de volledige ICT-infrastructuur van Stad en OCMW Geel. Hij staat in voor het implementeren van het ICT beleid en biedt een antwoord op ICT-behoeften van de organisatie. Hij ondersteunt eindgebruikers in het gebruik van hardware, software en toepassingsprogramma’s. Klantvriendelijkheid en een goede communicatie met de eindgebruikers draagt hij hoog in het vaandel. Voor meer info over de profielvoorwaarden en ons aanbod, surf je naar www.geel.be. Daar kan je ook de functiebeschrijving downloaden.
 
 
Vacatures sectormanager
Gastvrijheid en leefbaarheid maken dat mensen graag in Geel wonen. Wil je mee vorm geven aan de toekomst van deze stad met grote plannen, stel je dan kandidaat voor één van volgende functies (m/v).
 
Als sectormanager sociaal beleid, burger & samenlevingben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvolle en gebruikersvriendelijke dienstverlening en voor een efficiënte werking van de verschillende diensten. Je geeft rechtstreeks leiding aan de coördinatoren en diensthoofden. Je rapporteert aan de OCMW-secretaris en bent lid van het managementteam.
 
Als sectormanager cultuur en vrije tijdheb je de leiding en verzorg je de coördinatie van de diensten bibliotheek, archief, cultuurcentrum, Toerisme en evenementen, jeugd en sport. Je legt verantwoording af aan de stadssecretaris. Je maakt deel uit van het managementteam.
 
 
Themawandeling 'Geheiligd zij Uw naam!'
Zondag 4 december kan je deelnemen aan de gratis themawandeling ‘Geheiligd zij Uw naam’. Volg de gids op deze uitzonderlijke ontdekkingstocht doorheen de St.-Amandskerk. De wandeling start om 14u aan het Toerismehuis op de Markt.
 
Eigenlijk zijn we allemaal een beetje heilig. Maar om tot ‘de gemeenschap der heiligen’ te behoren, moet je door Rome heilig verklaard zijn. Het is over die heiligen dat je verwonderlijke gebeurtenissen en legenden hoort. De stadsgids nodigt je uit voor deze hoogst interessante heiligenwandeling in de St.-Amandskerk. Variatie gegarandeerd!